Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 1 - 50 ud af 61 resultater
Søgeresultater
-
Design thinking til udvikling af nye plantebaserede fødevarer
Frøst, M. B. (Andet)
21 mar. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food and Extended Reality
Wang, Q. J. (Oplægsholder)
27 nov. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Virtual and augmented flavours workshop
Wang, Q. J. (Arrangør)
20 nov. 2023 → 21 nov. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Food and VR
Wang, Q. J. (Arrangør)
15 nov. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
The Nordic Seaweed Conference
Thomsen, M. (Arrangør)
11 okt. 2023 → 12 okt. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
ECRO 2023, workshop "How can we measure chemosensory creativity?"
Wang, Q. J. (Arrangør)
20 sep. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Olfactory Cultural Studies Workshop 1
Wang, Q. J. (Arrangør)
3 sep. 2023 → 6 sep. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Træstrømme gennem den danske økonomi
Bentsen, N. S. (Inviteret foredragsholder), Brownell II, P. H. (Andet) & Iliev, B. E. (Andet)
25 maj 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory demonstration: Auditory seasoning filter app
Wang, Q. J. (Andet)
20 apr. 2023 → 21 apr. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
MAPP Conference: The Future of Sustainable Food Labelling
Wang, Q. J. (Deltager)
19 apr. 2023Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Sounds Tasty: A musical Wine Tasting Experience
Wang, Q. J. (Andet)
15 apr. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sustainable Food systems Webinar series
Thomsen, M. (Arrangør)
5 dec. 2022Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children
Chow, C. Y. (Oplægsholder), Skouw, S. (Andet), Bech, A. C. (Andet), Olsen, A. (Andet) & Bredie, W. (Andet)
15 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Main session 2: “The Taster” - Marije Vogelzang, Barry C Smith & Michael Bom Frøst
Frøst, M. B. (Andet), Smith, B. (Andet) & Vogelzang, M. (Oplægsholder)
16 aug. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Alternative Proteins: Consumers and market landscape
Perez-Cueto, A. (Andet)
20 apr. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
PhD Course Innovation Towards Plant-Based Consumption
Perez-Cueto, A. (Arrangør)
19 apr. 2021 → 23 apr. 2021Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Consumer readiness towards plant-based consumption in selected Latin American Countries
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
18 mar. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer insights on cultured meat acceptance. A cross-sectional study in Croatia, Greece and Spain
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
18 mar. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Layered model systems for future 3D food printing - modulating food sensory properties to stimulate the desire to eat for patients
Chow, C. Y. (Oplægsholder), Martin Rodriguez, R. (Andet), Munk, M. B. (Andet), Ahrné, L. (Andet) & Bredie, W. (Andet)
14 dec. 2020Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nudging towards more plant-based consumption in a cafeteria setting among adolescents andolder consumers
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
1 nov. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Children cooking and eating insects as part of a teaching program - effects of cooking, insect type, exposure and food neophobia
Chow, C. Y. (Andet), Riantiningtyas, R. R. (Andet) & Frøst, M. B. (Oplægsholder)
29 jul. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Promoting 11 – 13 year old children’s food literacy through a community of practice; case studies from an experiential sensory-based theme course on fish in a school setting
Højer, R. (Andet) & Frøst, M. B. (Andet)
28 jul. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science out of the research lab and into kitchen and schools of the world
Frøst, M. B. (Andet)
27 jun. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Internal Urban Farming Day
Frøst, M. B. (Deltager)
3 jun. 2019Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Ny Viden: Tang, insekter og affald - tre bud på bæredygtig mad
Frøst, M. B. (Andet)
11 maj 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Our interaction with food ‐ a three‐tiered approach to understand why and how we come to like the foods we do
Frøst, M. B. (Andet)
8 maj 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Frontiers in Microbiology (Forlag)
Holt, S. (Redaktør)
maj 2019 → …Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Redaktør af tidsskrift › Forskning
-
MOTIVATING SUSTAINABLE FOOD CHOICES: THE ROLE OF NUDGING
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
21 mar. 2019 → 22 mar. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Bone Innovation Summit 2019
Skibsted, L. H. (Deltager)
13 feb. 2019 → 14 feb. 2019Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Carotenoids and Polyphenols. Antioxidant interaction
Skibsted, L. H. (Andet)
5 dec. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
PhD course: Innovation Towards Plant-Based Consumption
Perez-Cueto, A. (Arrangør), Olsen, K. (Arrangør) & Sørensen, J. C. (Taler)
29 okt. 2018 → 2 nov. 2018Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Keynote lecture : Sustainable food innovation from traditional foods
Frøst, M. B. (Andet)
27 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Carotenoids and polyphenols
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
23 okt. 2018 → 27 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Antioxidants: Inspiration from Nature for practical application
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
13 okt. 2018 → 14 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Barrierer mod at spise insekter i Danmark og Vesten - hvad har vi lært indtil nu
Frøst, M. B. (Foredragsholder)
21 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Developing novel foods with insects – to see or not to see
Reinbold, K. (Andet), Pecoraro, N. M. (Andet) & Frøst, M. B. (Oplægsholder)
4 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Development of Gateway Foods with Seaweeds targeted Children
Frøst, M. B. (Oplægsholder), Olsen, A. (Andet), Alsted, A. (Andet) & Beim, A. (Andet)
3 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Panel discussion: Nudging vs. Missioning - how to effectively communicate veg*ism?
Perez-Cueto, A. (Paneldeltager)
21 apr. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nudging healthier food choices
Perez-Cueto, A. (Inviteret foredragsholder)
21 apr. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
VegMed - Scientific Congress for Plant-based Nutrition and Medicine
Perez-Cueto, A. (Inviteret foredragsholder)
20 apr. 2018 → 22 apr. 2018Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Consumer acceptance of behavioral interventions towards plant-based choices in foodservice
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
19 apr. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The experience of working in partnership academia-private sector, its challenges and benefits
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
27 feb. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Travel Night SfE
Perez-Cueto, A. (Arrangør)
18 jan. 2018Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Lund University (Ekstern organisation)
Skibsted, L. H. (Medlem)
10 nov. 2017Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
-
How acceptable are vegetables for Danish Adolescents
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
7 jul. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
TEMPE: an exotic plant-based protein indigenous from Indonesia Using traditional resources for nutritional challenges
Fibri, D. L. N. (Andet)
28 jun. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Never late to change: Nudge interventions among older consumers
Perez-Cueto, A. (Andet)
21 jun. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
How to make plant-based foods the easy choice - Meeting of the Danish Nutrition Society.
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
27 apr. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
20 y Alpro Foundation Celebratory Symposium
Perez-Cueto, A. (Oplægsholder)
24 mar. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Dagens måltid i fremtidens skygge hos COOP Trading, Taastrup
Skibsted, L. H. (Foredragsholder)
30 jan. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag