Filter
Bidrag til bog/antologi

Søgeresultater

  • 2022

    Bælgfrugter

    Hansen, Å. S., 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 255-272

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  • Korn og kornprodukter

    Hansen, Å. S., 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 273-372

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  • 2012

    Sourdough bread

    Hansen, Å. S., 2012, Handbook of plant-based fermented food and beverage technology. Hui, Y. H. (red.). 2. udg. CRC Press, s. 493-515 23 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

    Fil
    48 Downloads (Pure)
  • 2010

    Cerealier

    Hansen, Å. S., 2010, Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 2 udg. Nyt Teknisk Forlag, s. 301-375 75 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

    Fil
  • Stivelse - forklistring og nedbrydning

    Hansen, Å. S., 2010, Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 2 udg. Nyt Teknisk Forlag, s. 390-397 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

    Fil
  • 2007

    Cerealier

    Hansen, Å. S., 2007, Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). København: Nyt Teknisk Forlag, s. 316-399 84 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  • 2006

    Sourdough bread: chapter 183

    Hansen, Å. S., 2006, Handbook of food science, technology, and engineering. Hui, Y. H. (red.). Boca Raton: Taylor, Bind Vol. 4. s. 1-21 21 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  • 2004

    Sourdough bread

    Hansen, Å. S., 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Å. S., Josephsen, J., Nip, W.-K., Stanfield, P. S. & Toldrá, F. (red.). New York: Marcel Dekker, s. 729-755 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling