Publikationer pr. år
Publikationer pr. år
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
Publikationer pr. år
Education
2010: PhD, Department of Food Science, Faculty of Life Sciences, University of Copenhagen
2006: Cand. techn. al., MSc in Food Science and Technology/Dairy Science and Technology (dansk: Mejeriingeniør), The Royal Veterinary and Agricultural University
Employments
2017 – Associate professor (Ingredients and Dairy Technology, Dept. of Food Science)
2015 – 2017 Assistant professor (Ingredients and Dairy Technology, Dept. of Food Science)
2012 – 2015 Post doc (Dairy, meat and plant product technology, Dept. of Food Science)
2010 – 2012 Post doc (Food Chemistry, Dept. of Food Science)
2006 – 2010 PhD student (Dairy Technology, Dept. of Food Science)
2006 – 2006 Research assistant (5 months)
Courses
2012 – 2013 Adjunktpædagogikum (Teacher Development Course for Assistant Professors and Postdocs)
2014 Powder Technology in Pharma, Food, Chemistry and Metallurgy, Lund University
2016 Project Management for researchers, module 1-3, University of Copenhagen, provided by Attractor Kurser
2017 – 2018 Career, Women and UCPH, Development course for female researchers at UCPH, University of Copenhagen
Min forskning beskæftiger sig primært med mejeriprodukter og forholdet mellem komposition, forarbejdning, produktegenskaber og funktionalitet. Hovedformålet med min forskning er derfor at bidrage til en bedre forståelse af, hvordan visse produktegenskaber og funktionalitet kan opnås, hvilket kan føre til udviklingen af nye forarbejdningsmetoder for sikre produkter med høj funktionel og ernæringsmæssig kvalitet.
Emner
“Brug af ostes naturlige smelteevne og emulsionspotentiale som erstatning for tilsætningsstoffer” finansieret gennem Grønt Udviklings- og Demonstrations Program (GUDP).
Projektets formål er, at gøre det nemmere at fjerne emulgerende salte i smeltet ost emulsioner beregnet til spraytørring til ostepulver ved at forstå de faktorer, der styrer ostens smeltegrad og stabilitet af emulsioner baseret på smeltet ost.
Projektet er udført i tæt samarbejde med ostepulver producenten Lactosan A / S.
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Anni Bygvrå Hougaard (Deltager)
Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
Anni Bygvrå Hougaard (Deltager)
Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet