Personlig profil

Kort præsentation

Professor, Ph.D, Kandidat ilevnedsmiddelvidenskab (cand.­brom.), PhD i Sociologi, RUC. Forsker i byens grønne fødevareomstilling med forkus på ernæring og bæredygtigt forbrug i udespisningen, særligt skoler, børnehaver, arbejdspladser og sygehuse. Har særlig fokus på participatorisk udvikling af interventioner samt på måling af effekter af interventioner og strategier.  Indtager og har indtaget en række ekspertfunktioner for en række internationale organisationer i spørgsmål om folkesundhedsernæring og settings, herunder Europarådet, WHO og EU kommisionen.  En af drivkræfterne bag udviklingen af Integrerede Fødevarestudier og idemand bag FoodScapeLab på Sydhavn. 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Fødevarevidenskab

Emneord

  • Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
  • Mad på skolen
  • Urbane Fødevare Systemer
  • Madspild
  • Living Labs
  • Grøn Fødevareomstilling
  • Offentlige Fødevareindkøb

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller