Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 48 resultater
Søgeresultater
-
Beneficial impact of foodborne and probiotic yeasts on human health – traits that determine their biological functionality.
Lene Jespersen (Andet)
2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Improvement of the quality of traditional fermented foods - hidden identities, small talk and gut feeling
Lene Jespersen (Andet)
1 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Indigenous lactic acid bacteria and yeasts used in food fermentation – technological properties and interactions
Lene Jespersen (Andet)
2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The hidden life of microbes: secret identities, matrix interactions and small talk.
Lene Jespersen (Andet)
2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of microbial biodiversity on the quality of Danish cheeses
Lene Jespersen (Andet)
2017 → …Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of foodborne and probiotic yeasts on human health
Lene Jespersen (Foredragsholder)
2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The importance of yeasts for cheese maturation and flavour development
Lene Jespersen (Oplægsholder)
20 jun. 2012 → 22 jun. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microbial interactions and their role in yeast spoilage of food and beverages
Lene Jespersen (Oplægsholder)
2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Exploring the diversity and functionality of yeast species isolated from African fermented food and beverages
Lene Jespersen (Andet)
2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
New ways to optimise cheese quality–”small-talk” and functional components (Nye veje til optimeret ostekvalitet – “smalltalk” og funktionelle komponenter)
Lene Jespersen (Andet)
2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Value added processing of African fermented foods.
Lene Jespersen (Andet)
2010Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of food borne and probiotic yeasts on human health
Lene Jespersen (Andet)
2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Probiotic properties of yeasts occurring in fermented food and beverages.
Lene Jespersen (Andet)
2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Support of agribusiness by value added food processing.
Lene Jespersen (Andet)
2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Probiotic yeasts.
Lene Jespersen (Andet)
2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
AI-2 Signalling is Involved in Regulation of Low pH Stress in Lactobacillus rhamnosus GG and Lactobacillus acidophilus NCFM (Oral presentation)
Lene Jespersen (Oplægsholder)
2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Role of yeasts in fermented beverages: Biodiversity and functions of yeast in indigenous fermented beverages and foods
Lene Jespersen (Foredragsholder)
7 jun. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molecular characterisation of yeast physiology during cheese maturation
Lene Jespersen (Foredragsholder)
29 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Arbejdsgruppe nedsat af LMC for udarbejdelse af strategi for Systembiologi og Kvalitet (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bestyrelse i virksomhed eller organisation
-
FOKO, LMC (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bestyrelse i virksomhed eller organisation
-
Netværk om Systembiologi - og kvalitet, LMC (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af forskningsnetværk
-
UFAG, KVL (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bestyrelse i virksomhed eller organisation
-
Fødevaremikrobiologis strategiudvalg (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Forskningsudvalget, IFV (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
FIU, KVL (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2006 → 31 dec. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bestyrelse i virksomhed eller organisation
-
Aflatoxin decontamination by Saccharomyces cerevisiae strains from Ghanian fermented foods
Lene Jespersen (Andet)
2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forskningsudvalget (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2005 → 31 dec. 2005Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (Ekstern organisation)
Lene Jespersen (Medlem)
1 jan. 2005 → 31 dec. 2005Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Biodiversity and functions of yeast in indigenous fermented beverages and food.
Lene Jespersen (Andet)
2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Biodiversity of yeasts involved in the fermentation of West African cocoa beans
Lene Jespersen (Andet)
2004Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Novel microorganisms in dairy products
Lene Jespersen (Andet)
2004Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Functional genomics of starter cultures.
Lene Jespersen (Andet)
2003Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Occurrence and diversity of wild yeasts in lager breweries.
Lene Jespersen (Andet)
2003Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Occurrence and taxonomic characteristics of strains of Saccharomyces cerevisiae predominant in African indigenous fermented foods and beverages.
Lene Jespersen (Andet)
2002Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Function and diversity of yeast involved in fermentation of West African indigenous foods.
Lene Jespersen (Andet)
1999Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Evolution of alfa-glucoside transporter genes in Saccharomyces cerevisiae.
Lene Jespersen (Andet)
1998Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Early protein synthesis and intracellular "events" in Saccharomyces cerevisiae fermentations.
Lene Jespersen (Andet)
1998Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The occurrence and importance of carbohydrate transporter genes in Saccharomyces spp.
Lene Jespersen (Andet)
1997Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The occurrence of alfa-glucoside transporter genes in brewing yeast.
Lene Jespersen (Andet)
1996Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
New methods for identification and characterization of yeasts
Lene Jespersen (Andet)
1995Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fluorometric methods for analysis of microorganisms.
Lene Jespersen (Andet)
1995Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Use of flow cytometry for estimation of the physiological condition of brewing yeasts (Saccharomyces cerevisiae).
Lene Jespersen (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Typing of Saccharomyces cerevisiae using pulse field gel electrophoresis for determination of chromosome pattern
Lene Jespersen (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Influence of culture yeast on beer flavour.
Lene Jespersen (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The significance of yeasts and moulds in maize dough fermentation
Lene Jespersen (Andet)
1992Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Analytical methods for quantitative determination of microorganisms in soil.
Lene Jespersen (Andet)
1991Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The combined effect of pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of yeasts.
Lene Jespersen (Andet)
1991Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The combined effect of temperature, pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of Lactobacilli.
Lene Jespersen (Andet)
1990Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag