Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 48 resultater
Søgeresultater
-
Main session 2: “The Taster” - Marije Vogelzang, Barry C Smith & Michael Bom Frøst
Michael Bom Frøst (Andet), Barry Smith (Andet) & Marije Vogelzang (Oplægsholder)
16 aug. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Children cooking and eating insects as part of a teaching program - effects of cooking, insect type, exposure and food neophobia
Ching Yue Chow (Andet), Reisya Rizki Riantiningtyas (Andet) & Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
29 jul. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Promoting 11 – 13 year old children’s food literacy through a community of practice; case studies from an experiential sensory-based theme course on fish in a school setting
Rikke Højer (Andet) & Michael Bom Frøst (Andet)
28 jul. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science out of the research lab and into kitchen and schools of the world
Michael Bom Frøst (Andet)
27 jun. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Internal Urban Farming Day
Michael Bom Frøst (Deltager)
3 jun. 2019Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Ny Viden: Tang, insekter og affald - tre bud på bæredygtig mad
Michael Bom Frøst (Andet)
11 maj 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Our interaction with food ‐ a three‐tiered approach to understand why and how we come to like the foods we do
Michael Bom Frøst (Andet)
8 maj 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Keynote lecture : Sustainable food innovation from traditional foods
Michael Bom Frøst (Andet)
27 okt. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Barrierer mod at spise insekter i Danmark og Vesten - hvad har vi lært indtil nu
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
21 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Developing novel foods with insects – to see or not to see
Kristina Reinbold (Andet), Natalie Marie Pecoraro (Andet) & Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
4 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Development of Gateway Foods with Seaweeds targeted Children
Michael Bom Frøst (Oplægsholder), Annemarie Olsen (Andet), Astrid Alsted (Andet) & Astrid Beim (Andet)
3 sep. 2018Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Berkeley Open Source Food (Ekstern organisation)
Michael Bom Frøst (Medlem)
1 sep. 2016 → 6 maj 2019Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Creative Tastebuds
Michael Bom Frøst (Deltager)
2 nov. 2015 → 5 sep. 2017Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Oplevelser på tværs af sanserne
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
29 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Intra-, Entrepreneurship and Innovation in Gastronomy and Health
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
9 okt. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensorik til produktudviklere I
Michael Bom Frøst (Arrangør)
1 okt. 2013 → 2 okt. 2013Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
-
Sensoriske strategier til at mindske saltindhold
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
17 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molekylær Gastronomi – En Videnskabelig Disciplin
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
29 jan. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Parallels between eating experiences and multisensory dance performances
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
10 jan. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Innovative beers – recipe for success based on sensory principles
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
27 jun. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Men smager det godt?: Sensoriske overvejelser ved brug af ingredienser til fødevarer og drikkevarer
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
10 jan. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molecular Gastronomy - scientific studies of the meal experience in restaurants
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
26 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
SensoryScience –mythbusting
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
25 aug. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensorik - værktøj til fødevareinnovation: Hvem kan lide hvad og hvorfor?
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
3 feb. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Creaminess and Consumer perceptions
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
25 aug. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Efteruddannelse i molekylær gastronomi
Michael Bom Frøst (Deltager)
1 okt. 2007 → 31 dec. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Gastronomi der smager af vækst
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
27 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Understanding Creaminess
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
24 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molekylær Gastronomi Workshop
Michael Bom Frøst (Arrangør)
27 aug. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Præsentation af samarbejde med Rasmus Grønbech, Prémisse
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
27 aug. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molecular gastronomy - measuring the meal experience
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
20 jun. 2007 → 22 jun. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Gastronomi og Sundhed, ny kandidatuddannelse
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
21 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
I den gode smags tjeneste
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
9 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molecular Gastronomy opening seminar
Michael Bom Frøst (Arrangør)
1 mar. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Experience and understand the whole meal
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
1 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Molekylær Gastronomi
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
26 feb. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
How to do sensory assessments of whole meals
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
23 jan. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Levnedsmiddelselskabet (LEVS) - sensorik styregruppe (Ekstern organisation)
Michael Bom Frøst (Medlem)
1 jan. 2007 → 31 dec. 2007Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Levnedsmiddelselskabet (Ekstern organisation)
Michael Bom Frøst (Medlem)
1 jan. 2007 → 31 dec. 2007Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
-
Liking and exposure: first, second and tenth time around
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
14 dec. 2005 → 16 dec. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Liking and exposure
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
7 dec. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smag er en videnskab - smagen af mejeriprodukter
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
4 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flødeost - mikrostruktur, reologiske, sensoriske og andre egenskaber
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
4 jul. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forskel mellem typer af sensoriske diskriptorer
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
24 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelser af mejeriprodukter
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
23 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kompleksiteten af spiseoplevelsen
Michael Bom Frøst (Foredragsholder)
9 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Velsmag og videnskab
Michael Bom Frøst (Deltager)
25 apr. 2005Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
-
Light absorption and light scattering in food products separated by NIR/vis. spectroscopy and by sensory appearance profiling
Michael Bom Frøst (Oplægsholder)
9 apr. 2005 → 15 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag