Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 31 resultater
Søgeresultater
-
Modelling of early stages of oxidative reactions in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
22 sep. 2016Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Electron Spin Resonance Spectroscopy in Food Science
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 dec. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fysiske og kemiske ændringer af fødevarer under opbevaring
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kødets farve - toppen af isbjerget
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 nov. 2015Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvad siger forskningen om TOTOX-værdier - og hvad er det egentlig for en størrelse?
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
8 nov. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Towards kinetic modelling of early oxidative reactions in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
11 sep. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESR Spectroscopy: A versatile tool for studies of foods
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
8 sep. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidativ stabilitet og holdbarhed af pulver
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 jun. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESR-based studies of beer oxidative stability
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
23 maj 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Kemien bag ølbrygning - kan det blive bedre?
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
3 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Microviscosity of non-solidified oil in fat globules in oil-in-water emulsions and the mobility of emulsifiers at globule surfaces studied by electron spin resonance
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 apr. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Thiols and stability of wort and beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
20 mar. 2014Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Detection of radicals in foods and related biologic systems
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
18 dec. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Interactions between antioxidants and prooxidants in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
28 maj 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Stability of beer - a radical outcome
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
23 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidation Mechanisms of Fats and Oils - Role of Pro- and Antioxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
15 nov. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Competition and interactions between antioxidants and prooxidants in wort and beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
6 sep. 2012Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidative stability of omega-3 fatty acids
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
1 dec. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A new fluorometric method to determine sulfite- and thiol-containing compounds in beer
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
11 jun. 2011 → 15 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Øl og oxidation & Svovlholdige forbindelser som antioxidanter i øl
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
1 mar. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Electron spin resonance spectroscopy and prooxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
1 feb. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidation challenges in nutraceuticals and food application of omega-3 oils
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
17 jun. 2010Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Lipid oxidation in complex foods
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
7 maj 2010Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Beer and Radicals
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
26 feb. 2010Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Protection of functional components in foods against oxidation
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
2 nov. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Free radical quenching by antioxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
1 nov. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidative stability of omega-3 fatty acids
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
17 okt. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Lipid oxidation mechanisms and interactions between antioxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
9 feb. 2009Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oxidation mechanisms of fats and oils - role of pro- and antioxidants
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
9 okt. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Spin trapping as a tool for studying oxidative reactions during the early steps of beer brewing
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
5 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvad er oxidative omdannelser?
Andersen, M. L. (Foredragsholder)
13 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag