Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 11 resultater
Søgeresultater
-
Das FERBLEND-Projekt: Prozessierung zur Aufwertung von Nebenströmen der Käse- und Sonnenblumenölproduktion in der Lebensmittelkette
Raak, N. (Oplægsholder)
28 jan. 2025Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A SAXS study on the structural changes of casein micelles induced by membrane concentration and enzymatic cross-linking
Raak, N. (Oplægsholder), Møller, T. L. (Andet), Sørensen, H. V. (Andet), Pedersen, J. S. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
7 jan. 2025Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Enzymatic cross-linking of caseinates
Raak, N. (Oplægsholder)
27 nov. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Untersuchung der Strukturveränderungen von Caseinmicellen während ausgewählten Milchverarbeitungsprozessen mittels Kleinwinkelröntgenstreuung (SAXS)
Raak, N. (Oplægsholder), Møller, T. L. (Andet), Pedersen, J. S. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
11 okt. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Structural changes in bovine casein micelles from skim milk by pasteurization and spray drying observed by scattering methods
Pedersen, J. S. (Oplægsholder), Møller, T. L. (Andet), Raak, N. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
5 sep. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Strain hardening of acid-induced caseinate gels
Raak, N. (Oplægsholder)
5 sep. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
pH- and temperature-dependent strain hardening of sodium caseinate gels
Raak, N. (Oplægsholder)
31 maj 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Identifying and Understanding Processing-Structure-Function-Interrelations in Food
Raak, N. (Oplægsholder)
16 maj 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Identifying and Understanding Processing-Structure-Function Interrelations in Food
Raak, N. (Inviteret foredragsholder)
8 maj 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Identifying and Understanding Processing-Structure-Function Interrelations in Food
Raak, N. (Inviteret foredragsholder)
4 apr. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Scattering is what makes the milk white – but what else can we use it for?
Raak, N. (Oplægsholder), Møller, T. L. (Andet), Pedersen, J. S. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
15 jan. 2024Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag