Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 1 - 50 ud af 55 resultater
Søgeresultater
-
A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children
Ching Yue Chow (Oplægsholder), Sigrid Skouw (Andet), Anne C. Bech (Andet), Annemarie Olsen (Andet) & Wender Bredie (Andet)
15 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Layered model systems for future 3D food printing - modulating food sensory properties to stimulate the desire to eat for patients
Ching Yue Chow (Oplægsholder), Raquel Martin Rodriguez (Andet), Merete Bøgelund Munk (Andet), Lilia Ahrné (Andet) & Wender Bredie (Andet)
14 dec. 2020Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory determinants of food acceptance
Wender Bredie (Foredragsholder)
27 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Disliking - bipolar and unipolar measurement
Wender Bredie (Foredragsholder)
12 okt. 2011 → 14 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The use of scales in sensory and consumer research
Wender Bredie (Foredragsholder)
5 okt. 2011 → 6 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour pairing of foods - Facts and Fiction
Wender Bredie (Foredragsholder)
27 sep. 2011 → 30 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd
Wender Bredie (Foredragsholder)
1 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour perception beyond the chemical senses
Wender Bredie (Foredragsholder)
14 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Wender Bredie (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Wender Bredie (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour Pairing
Wender Bredie (Foredragsholder)
6 mar. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ESN Meeting, Sensory network
Wender Bredie (Deltager)
3 okt. 2008 → …Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
The Nordic sensory identity: from tales to good practices
Wender Bredie (Oplægsholder)
28 maj 2008 → 30 maj 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
How perception of certain tastes and flavours is affected by ageing, learning and complexity in food systems (Janne Bitnes)
Wender Bredie (Deltager)
7 dec. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Sensory Science at KU-LIFE
Wender Bredie (Foredragsholder)
29 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Biases in sensory assessment panels
Wender Bredie (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mmm Sensorik
Wender Bredie (Foredragsholder)
2 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Oral physiological effects on aroma release and flavour perception in confectionary systems (Annie Claire Blissett)
Wender Bredie (Deltager)
12 jul. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Acrylamide in foods (Susanne Vingborg Hedegaard)
Wender Bredie (Deltager)
1 jun. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Flavour - from precursors to bioresponses in man
Wender Bredie (Foredragsholder)
23 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvorfor smager sødt sødt, og hvor sødt vil vi have det?
Wender Bredie (Foredragsholder)
10 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science at IFV-LIFE Copenhagen University
Wender Bredie (Foredragsholder)
8 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
What is sensory science and can it be used to evaluate crop qualtiy?
Wender Bredie (Foredragsholder)
19 feb. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Miscle protein compositon and turnover in cattle with emphasis on ontogenesis and feeding strategies, and the involvement of proteases in post mortem muscle protein degradation (Malene Bergh Houbak)
Wender Bredie (Deltager)
1 feb. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
-
Department of Food Science and Sensory Science at KVL
Wender Bredie (Foredragsholder)
29 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science - future perspective. Sensory perception
Wender Bredie (Foredragsholder)
14 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory physiology and multisensory research
Wender Bredie (Foredragsholder)
26 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer preferences in Denmark
Wender Bredie (Foredragsholder)
5 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mælkesymposium
Wender Bredie (Arrangør)
23 aug. 2006Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Expertbedømmelse af sødmælk
Wender Bredie (Foredragsholder)
23 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
New perspectives on sensory science
Wender Bredie (Foredragsholder)
18 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smagens betydning for menneskets madopfattelse
Wender Bredie (Foredragsholder)
19 apr. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Taste-it-easy: Making life a little more pleasing for sensory staff
Wender Bredie (Foredragsholder)
24 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nutrigenomics and health - from vision to food
Wender Bredie (Arrangør)
15 mar. 2006 → 16 mar. 2006Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Development of a cellular taste transduction assay from rats for fundamental studies on early events in taste perception
Wender Bredie (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
PROP status: A sensible tool for selecting the most sensitive subjects for sensory analysis?
Wender Bredie (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvordan udvikler smagspræferencer sig?
Wender Bredie (Foredragsholder)
21 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smag fra et molekylært perspektiv
Wender Bredie (Foredragsholder)
9 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Healthy foods and sensory research
Wender Bredie (Foredragsholder)
10 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Welcome and presentation of the agenda of the workshop
Wender Bredie (Foredragsholder)
20 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Test dine Sanser - Fra teori til praksis
Wender Bredie (Arrangør)
1 okt. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Redesign how we care for our personal health
Wender Bredie (Foredragsholder)
26 sep. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Training and education in sensory and consumer science
Wender Bredie (Arrangør)
7 aug. 2005 → 11 aug. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Introduction to sensory science
Wender Bredie (Arrangør)
7 aug. 2005 → 11 aug. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
A multi-sensory stimuli approach to study flavour perception
Wender Bredie (Foredragsholder)
22 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Opening speach
Wender Bredie (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A multi-sensory stimuli aproach to study flavour perception
Wender Bredie (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Gastronomy: The ultimate flavour science?
Wender Bredie (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
X1th Weurman Flavour Research Symposium
Wender Bredie (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
-
Methods for artificial perception: can machine replace man?
Wender Bredie (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference