Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 38 resultater
Søgeresultater
-
A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children
Chow, C. Y. (Oplægsholder), Skouw, S. (Andet), Bech, A. C. (Andet), Olsen, A. (Andet) & Bredie, W. (Andet)
15 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Layered model systems for future 3D food printing - modulating food sensory properties to stimulate the desire to eat for patients
Chow, C. Y. (Oplægsholder), Martin Rodriguez, R. (Andet), Munk, M. B. (Andet), Ahrné, L. (Andet) & Bredie, W. (Andet)
14 dec. 2020Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory determinants of food acceptance
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Disliking - bipolar and unipolar measurement
Bredie, W. (Foredragsholder)
12 okt. 2011 → 14 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The use of scales in sensory and consumer research
Bredie, W. (Foredragsholder)
5 okt. 2011 → 6 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour pairing of foods - Facts and Fiction
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 sep. 2011 → 30 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd
Bredie, W. (Foredragsholder)
1 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour perception beyond the chemical senses
Bredie, W. (Foredragsholder)
14 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Bredie, W. (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour Pairing
Bredie, W. (Foredragsholder)
6 mar. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The Nordic sensory identity: from tales to good practices
Bredie, W. (Oplægsholder)
28 maj 2008 → 30 maj 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory Science at KU-LIFE
Bredie, W. (Foredragsholder)
29 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Biases in sensory assessment panels
Bredie, W. (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Mmm Sensorik
Bredie, W. (Foredragsholder)
2 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour - from precursors to bioresponses in man
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvorfor smager sødt sødt, og hvor sødt vil vi have det?
Bredie, W. (Foredragsholder)
10 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science at IFV-LIFE Copenhagen University
Bredie, W. (Foredragsholder)
8 maj 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
What is sensory science and can it be used to evaluate crop qualtiy?
Bredie, W. (Foredragsholder)
19 feb. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Department of Food Science and Sensory Science at KVL
Bredie, W. (Foredragsholder)
29 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory science - future perspective. Sensory perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
14 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory physiology and multisensory research
Bredie, W. (Foredragsholder)
26 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer preferences in Denmark
Bredie, W. (Foredragsholder)
5 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Expertbedømmelse af sødmælk
Bredie, W. (Foredragsholder)
23 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
New perspectives on sensory science
Bredie, W. (Foredragsholder)
18 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smagens betydning for menneskets madopfattelse
Bredie, W. (Foredragsholder)
19 apr. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Taste-it-easy: Making life a little more pleasing for sensory staff
Bredie, W. (Foredragsholder)
24 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Development of a cellular taste transduction assay from rats for fundamental studies on early events in taste perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
PROP status: A sensible tool for selecting the most sensitive subjects for sensory analysis?
Bredie, W. (Foredragsholder)
15 mar. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvordan udvikler smagspræferencer sig?
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Smag fra et molekylært perspektiv
Bredie, W. (Foredragsholder)
9 feb. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Healthy foods and sensory research
Bredie, W. (Foredragsholder)
10 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Welcome and presentation of the agenda of the workshop
Bredie, W. (Foredragsholder)
20 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Redesign how we care for our personal health
Bredie, W. (Foredragsholder)
26 sep. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A multi-sensory stimuli approach to study flavour perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
22 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A multi-sensory stimuli aproach to study flavour perception
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Opening speach
Bredie, W. (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Flavour retention and release
Bredie, W. (Foredragsholder)
7 mar. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag