Anticlostridial activity of Lactobacillus isolated from semi-hard cheeses

P. Christiansen, M. H. Petersen, S. Kask, P. L. Møller, M. Petersen, E. W. Nielsen, F. K. Vogensen, Y. Ardö

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    35 Citationer (Scopus)
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftInternational Dairy Journal
    Vol/bind15
    Udgave nummer6-9
    Sider (fra-til)901-909
    Antal sider9
    ISSN0958-6946
    StatusUdgivet - 2005

    Bibliografisk note

    Kode for udgivelsesland: 'de' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Mejeriteknologi\', \'Chr. Hansen A/S\', \'Tallinn University of Technology\', \'Dep. of Food Processing\', \'Mejeriteknologi\', \'Arla Foods ARINCO\', \'Mejeriteknologi\', \'mli\', \'mli-lmmik\', \'Mejeriteknologi\''

    Citationsformater