Early post-mortem discrimination of water-holding capacity in pig longissimus muscle using new ultrasound method

E. Micklander, H. C. Bertram, H. Marnø, L. S. Bak, H. J. Andersen, S. B. Engelsen, L. Nørgaard

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    31 Citationer (Scopus)
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftLebensmittel - Wissenschaft und Technologie
    Vol/bind38
    Udgave nummer5
    Sider (fra-til)437-445
    Antal sider9
    ISSN0023-6438
    StatusUdgivet - 2005

    Bibliografisk note

    Kode for udgivelsesland: 'de' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Fødevarekvalitet og -teknologi\', \'Dep. of Food Science, Centre Foulum\', \'SFK Technology A/S\', \'Danish Technological Institute\', \'Dep. of Food Science, Centre Foulum\', \'Fødevarekvalitet og -teknologi\', \'Fødevarekvalitet og -teknologi\''

    Citationsformater