The effect of capacity, rotational speed and storage on crystallization and rheological properties of puff pastry butter

Bidragets oversatte titel: Effekten af kapacitet, miksningshastighed og opbevaring på krystalisation og reologiske egenskaber af bagesmør

Stine Rønholt, Jacob Judas Kain Kirkensgaard, Klaus F. Høyer, Kell Mortensen, Jes Christian Knudsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

20 Citationer (Scopus)
Bidragets oversatte titelEffekten af kapacitet, miksningshastighed og opbevaring på krystalisation og reologiske egenskaber af bagesmør
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftJournal of the American Oil Chemists' Society
Vol/bind91
Udgave nummer1
Sider (fra-til)29-38
ISSN0003-021X
DOI
StatusUdgivet - 2014

Emneord

  • Fødevareproduktion
  • Fedtsyrer
  • Fødevarekvalitet
  • Mejeriprodukter
  • Mejeriproduktion
  • Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
  • Det tidligere LIFE

Citationsformater