| Originalsprog | Engelsk |
|---|---|
| Titel | Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms |
| Redaktører | Francisco J. Barba, Anderson S. Sant’Ana, Vibeke Orlien, Mohamed Koubaa |
| Antal sider | 27 |
| Udgivelsessted | London |
| Forlag | Academic Press |
| Publikationsdato | 2018 |
| Udgave | 1. |
| Sider | 25-51 |
| Kapitel | 2 |
| ISBN (Trykt) | 9780128110317 |
| ISBN (Elektronisk) | 9780128110324 |
| DOI | |
| Status | Udgivet - 2018 |
Innovative Technologies for Food Preservation
Francisco J. Barba, Lilia Ahrné, Epameinondas Xanthakis, Martin Gram Landerslev, Vibeke Orlien
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
42
Citationer
(Scopus)