MadLibitum # 3 – Røgning: Spegepølse og papkasser

Jeppe Kalnæs (Indholdsproducent), Mette Juhl Jessen (Indholdsproducent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstract

Hvor der er røg... er der mad? Vi jagter røgen rundt på de danske øer. På bornholmske Hallegaard tager vi en snak med Jørgen Christensen om gamle opskrifter og hele køer. I Tommerup på Fyn fortæller Brian Hyldborg om røgesmuld og om, hvordan man røger i en papkasse.

Dine værter er Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.

Musik: HC Skibelund.

Velbekomme!

Sponsoreret af Det Danske Gastronomiske Akademi (2017).
OriginalsprogDansk
Publikationsdato19 dec. 2017
PublikationsmedierPodcast
StatusUdgivet - 19 dec. 2017

Citationsformater