Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

    Abstract

    Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen
    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedKøbenhavn
    ForlagDepartment of Economics, University of Copenhagen
    Antal sider48
    StatusUdgivet - 2006

    Bibliografisk note

    Findes i fuld udg. på DVJB

    Emneord

    • Det tidligere LIFE
    • Fødevareteknologi
    • forskning
    • Tværfaglighed

    Citationsformater