Photooxidative degradation of beer bittering principles: a key step on the route to lightstruck flavor formation in beer

K. Huvaere, Mogens Larsen Andersen, Leif Horsfelt Skibsted, A. Hyerick, D. De Keukeleire

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    45 Citationer (Scopus)
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftJournal of Agricultural and Food Chemistry
    Vol/bind53
    Udgave nummer5
    Sider (fra-til)1489-1494
    Antal sider6
    ISSN0021-8561
    StatusUdgivet - 2005

    Bibliografisk note

    Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Faculty of Pharmaceutical Sciences\', \'Ghent University, B-9000 Ghent\', \'Fødevarekemi\', \'Fødevarekemi\', \'Faculty of Pharmaceutical Sciences\', \'Ghent University\', \'Faculty of Pharmaceutical Sciences\', \'Ghent University\''

    Citationsformater