Rapid spectroscopic analysis of marzipan: comparative instrumentation

J. Christensen, L. Nørgaard, H. Heimdal, J. G. Pedersen, S. B. Engelsen

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    36 Citationer (Scopus)
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftJournal of Near Infrared Spectroscopy
    Vol/bind12
    Udgave nummer1
    Sider (fra-til)63-75
    Antal sider14
    ISSN0967-0335
    StatusUdgivet - 2004

    Bibliografisk note

    Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Fødevarekvalitet og teknologi\', \'Fødevarekvalitet og teknologi\', \'Toms Confecitionery Group\', \'Ballerup, Denmark\', \'Biotechnological Institute\', \'Kolding, Denemark\', \'Fødevarekvalitet og teknologi\''

    Citationsformater