Reactivity of bovine whey proteins peptides, and amino acids toward triplet riboflavin as studied by laser flash photolysis

D. R. Cardoso, D. W. Franco, K. Olsen, M. L. Andersen, L. H. Skibsted

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    78 Citationer (Scopus)
    OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftJournal of Agricultural and Food Chemistry
    Vol/bind52
    Udgave nummer21
    Sider (fra-til)6602
    Antal sider6
    ISSN0021-8561
    StatusUdgivet - 2004

    Bibliografisk note

    Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Chemistry Institute of Sâo Carlens\', \'University of Sâo Paulo, Brazil\', \'Chemistry Institute of Sâo Carlens\', \'University of Sâo Paulo, Brazil\', \'Fødevarekemi\', \'Fødevarekemi\''

    Citationsformater