Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver

    Research output: Book/ReportReport

    1115 Downloads (Pure)

    Abstract

    Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
    Original languageDanish
    Place of PublicationKøbenhavn
    PublisherFødevareøkonomisk Institut
    Number of pages63
    Publication statusPublished - 2006
    SeriesRapport / Fødevareøkonomiske Institut
    Number184
    ISSN1397-1951

    Keywords

    • Former LIFE faculty
    • Food quality
    • Food safety

    Cite this